Sudenaz Tosun Taekwondo Sporunda Silivri'ye Şampiyonluk Kazandırdı

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Taekwondo Federasyonu ortaklığında düzenlenen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar (Erkek-Kız) Grup Müsabakaları önceki gün sona erdi. Kürşat Soydaş'ın Antrenörlüğünde Lider Taekwondo Kulübü adına Silivri'yi temsilen karşılaşmalarda yer alan Sudenaz Tosun rakiplerini ardı arkasına yenerek şampiyon oldu.

Sudenaz Tosun Taekwondo Sporunda Silivri'ye Şampiyonluk Kazandırdı
Editör: Yaz Dostum
24 Mayıs 2023 - 19:54
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Taekwondo Federasyonu ortaklığında düzenlenen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar (Erkek-Kız) Grup Müsabakalarında (23.05.2023) önceki gün yarı final heyecanı yaşandı. 

20 İlden, 463 sporcunun katıldığı karşılaşmalar 17 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Müsabakalarda hazır bulunan isimler arasında, Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler da vardı.

Mücadelelerde Kürşat Soydaş'ın Antrenörlüğünü yaptığı Lider Taekwondo Kulübü adına Sudenaz Tosun Silivri'yi temsilen yer aldı. Rakiplerini ardı arkasına yenerek şampiyonluk kazanan Tosun, eve altın madalya ile döndü.

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Lider Taekwondo Kulübü Antrenörü Kürşat Soydaş, şunları kaydetti:

"Okul Sporları Yıldızlar Taekwondo Türkiye yarı final grup müsabakalarında Sudenaz Tosun kızımız şampiyon olmuştur. Sporcumuzu ve ailesini tebrik ederim başarılarının devamını dilerim. Ayrıca her zaman bizden desteklerini esirgemeyen değerli dostumuz Burak Güden'e teşekkür ederim."


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum