MHP'li Birol Gür'den "Silivri Bizim İçin Önemli" Mesajı

MHP Silivri İlçe Başkanlığınca tertip edilen Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temalı toplantıda partinin İstanbul İl Başkanı Birol Gür de hazır bulundu. Gür yaptığı konuşmada, “2019 mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’li bir adayın Silivri’de Belediye Başkanlığı makamına oturması bizim için önemli ve kıymetli” dedi.

MHP'li Birol Gür'den "Silivri Bizim İçin Önemli" Mesajı
Editör: Yaz Dostum
05 Aralık 2021 - 20:49
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı ile MHP Silivri İlçe Başkanlığınca tertip edilen Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temalı toplantıda konuşan partinin İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Başkan Volkan Yılmaz’ın kazandığı yerel seçimlere ilişkin değerlendirme yaptı.

“VOLKAN YILMAZ, MHP’NİN İSTANBUL’DAKİ YÜZ AKI”

Birol Gür, konuşmasında şunları söyledi:

2019 mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’li bir adayın Silivri’de Belediye Başkanlığı makamına oturması bizim için önemli ve kıymetli. Çünkü MHP’li üretken belediyeciliğinin İstanbul’da yüzü olmaya dönük bir isim bugün Silivri Belediyesi makamında bizi temsil ediyor. Silivri’deki değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir başka teşekkürü de bu katkıyı yapan bölge milletvekilimize yapmak istiyorum. Aynı zamanda İlçe Başkanım ve şahsında burada görev yapan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Ama en büyük teşekkürüm 2,5 yıllık görev süresi içinde ekibi ile bizi temsil eden, MHP’nin İstanbul’daki yüz akı olan Sayın Belediye Başkanımadır.

Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum