"MHP'li Zafer Yalçın'ın sahildeki çay bahçesi siyasi etki açısından doğru mu?"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen’e bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında, “İktidar partisinin MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın sahilde çay bahçesi sahibi olmasını siyasi etki açısından doğru buluyor musunuz? sorusu yöneltildi. Esen, bu durumu etik bulmadığını ifade etti.

"MHP'li Zafer Yalçın'ın sahildeki çay bahçesi siyasi etki açısından doğru mu?"
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2022 - 20:19 - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 - 20:24
Silivri Boşnak bahçe olarak bilinen çay bahçelerinin bulunduğu bölgede toprak kayması yaşanması üzerine olası bir facianın önüne geçmek amacıyla içerisinde MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın da sahibi olduğu işletmeler kaldırılmıştı ve zaman içerisinde İBB tarafından falezlere çelik ağ serilerek güvenlik önlemi alınmıştı. Bugünlerde bölgede bazı çay bahçeleri yeniden kurularak faaliyete geçti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bugün CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız ile birlikte yerel ve genel gündemi değerlendirmek üzere basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın çay bahçesi gündeme taşınan konulardan oldu.



ESEN: ETİK BULMUYORUM

Başkan Esen, “İktidar partisinin MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın sahilde çay bahçesi sahibi olmasını siyasi etki açısından doğru buluyor musunuz” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

“Önceki dönemden kendisinin almış olduğu bir hak vardı zaten. Bildiğimiz kadarıyla orada bir çalışma yapıldı. Falezlerin güvenliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandı. Ve çay bahçeleri de sahiplerine iade edildi. Bu kapsamda kendisine iade edilip edilmediğini bilmiyorum ama etik mi derseniz ben etik bulmuyorum. Sanırım bir hak iadesi var. Daha olup olmadığını bilmiyorum. Zamanla göreceğiz.”

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum