Salim Çavdar, Karpuz Yarışmasında Dereceye Giren İsmi Ödüllendirdi

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Kadıköy Karpuz Festivaline katılan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, En İyi Karpuz yarışmasında üçüncü olan Cem Öztunç'a çeyrek altın ödülünü bizzat kendisi takdim etti.

Salim Çavdar, Karpuz Yarışmasında Dereceye Giren İsmi Ödüllendirdi
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2021 - 21:24
Silivri Belediyesi, Batı Karadeniz illerinde yaşanan sel felaketleri nedeniyle eğlence ve konser programlarını iptal ettiği 10. Kadıköy Karpuz Festivali’ni yarışma formatında düzenledi. Programa katılan isimler arasında AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar da vardı.

Kadıköy’ün doğal iklim koşulları ile sulama yapılmadan yetiştirilen lezzetli karpuzları, festival kapsamında gerçekleştirilen ‘En İyi Karpuz’ yarışmasında kıyasıya rekabet etti.

Ziraat mühendislerinden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile yarışmada dereceye giren isimler  para, çeyrek altın ve özel bir hastaneden check-up hediyesi ile ödüllendirildi.

Öte yandan yarışma sonuçlarının açıklamasıyla birlikte AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, En İyi Karpuz yarışmasında üçüncü olan Cem Öztunç'a çeyrek altın ödülünü bizzat kendi elleriyle takdim etti.

Çavdar, konuyla ilgili açıklamalarında genç yarışmacıyı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum