"Seymen Arpa Tohumumuz %100 Yerli ve Milli!"

Silivri Belediyesi’nin “Çiftçiye Tohum Desteği” projesine katkı sağlayan paydaşlardan biri olan Sarı Tohumculuk’un Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Sarı, “Seymen arpa tohumumuz %100 yerli ve milli bir tohum. Belediyemizin sahip olduğu arazilerinde tohumculuk standartlarına göre üretildi ve sertifikalandırıldı. Bu, Silivri’mizin verimini arttıracaktır” dedi.

"Seymen Arpa Tohumumuz %100 Yerli ve Milli!"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 22:39 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 22:42
 
Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye ait arazilere ekilen 300 dönüm tohumluk arpalar küçük ve orta ölçekli 500 çiftçiye ücretsiz dağıtıldı. Çiftçiye Tohum Desteği” başlığı altında hayata geçen projeye Sarı Tohumculuk firması da desteklerini esirgemedi.

“TOHUMCULUK STANDARTLARINA GÖRE ÜRETİLDİ VE SERTİFİKALANDIRILDI”

Dağıtım töreninde hazır bulunan Sarı Tohumculuk’un Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Sarı, proje hakkında şunları söyledi: “Bu proje için öncellikle ben Belediye Başkanımıza teşekkür edeceğim. Tohumculuk sektörü için çok önemli bir konu. Seymen arpa tohumumuz %100 yerli ve milli bir tohum. Belediyemizin sahip olduğu arazilerinde tohumculuk standartlarına göre üretildi ve sertifikalandırıldı. Bu, Silivri’mizin verimini arttıracaktır. Bölgenin rekoltesini arttıracaktır.
 
“DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

Bu proje aynı zamanda bizim tohumculuk sektöründe çok önemli olduğu için biz çok önem verdik. Umarım bu proje diğer belediyelerimize de örnek olur. Diğer tohumcu firmalarımız belediyelerle ortaklaşa projeler gerçekleştirerek diğer üreticilere hizmet vermeye devam eder. Bu projede emeğe geçen bütün herkese, kuruluşlara, tarlanın üretimin yapan çiftçilere, Tarımsal Hizmet Müdürlüğündeki herkese teşekkür ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum