Silivri Belediyesi mülkiyetindeki 2 adet arsanın satışı için ihale açıldı

Silivri Belediyesi, mülkiyetinde bulunan iki adet konut ve ticari alan imarlı gayrimenkul satışı için ihale açıldı. Toplamda 24 milyon muhammen bedelle açık arttırmada satılacak arsalar için yapılacak ihaleye dair ayrıntılar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Silivri Belediyesi mülkiyetindeki 2 adet arsanın satışı için ihale açıldı
Editör: Yaz Dostum
17 Ekim 2020 - 19:02 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 19:08
İstanbul'da ilçe belediyeleri tarafından ihale yöntemiyle satışa sunulan arsalara bir yenisi daha eklendi. Silivri Belediyesi mülkiyetinde olan iki adet konut ve ticari alan imarlı arsanın satışı için ihale açtığını duyurdu. Toplamda 24 milyon muhammen bedelle açık arttırma usulüyle satılacak arsaların ihale bilgileri Resmi Gazete'de yayımlandı.

Duyuru da şunlar kaydedildi;

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığından:
1- Aşağıda tabloda bilgileri bulunan, mülkiyeti Silivri Belediyesi’ne ait, ilçemiz Selimpaşa Mahallesi, 409 ada, 2 parselde ve Ortaköy Mahallesi, 332 ada, 7 parselde kayıtlı taşınmazların, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca, Kapalı Teklif Usulüyle, 28.10.2020 Çarşamba Günü saat 14:00 ‘te aşağıdaki listede gösterilen Muhammen Bedeller üzerinden, Silivri Belediyesi Merkez Binası, Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Encümeni tarafından satış ihalesi yapılacaktır.

Satışa sunulan arsalara dair ihale bilgisi ve diğer şartları ise şöyle;

İhaleye katılacakların istenen belgeleri, şartnamenin 10. maddede belirtilen tarihlerde, mesai bitimine kadar, ayrı ayrı, hazırlayacakları kapalı zarf içerisinde, Alındı Belgesi karşılığı, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

Kapalı teklif zarfları; istenilen belgeler ve fiyat teklifini içerir iç zarfı ile birlikte dış zarfın içine konulacaktır. Belgeler ve iç zarfın içine konulacağı dış zarfları; 27.10.2020 Salı günü mesai saati bitimine (16:30) kadar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Satış İhalesine ait şartname, taşınmazların tapu kayıtları ve imar durumları, ilan edildikten sonra her gün mesai saatleri içerisinde, Belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görülebilir ve ihale şartnamesi 250,00 TL bedel karşılığında temin edilebilir.



YORUMLAR

  • 0 Yorum