Silivri Belediyesinden "İlçe Müftülüğüne" 25 Yıllık Tahsis

Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait ilçemiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 924 ada, 4 parselde kayıtlı taşınmaz, üzerine Kur’an Kursu ve müştemilat yapılması için 25 yıllığına Silivri İlçe Müftülüğüne tahsis edildi.

Silivri Belediyesinden "İlçe Müftülüğüne" 25 Yıllık Tahsis
Editör: Yaz Dostum
21 Mayıs 2021 - 21:41 - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 21:50

Bugün gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisinin 2021 yılı Mayıs ayı 2. Birleşiminde, “Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait ilçemiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 924 ada, 4 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine Kur’an Kursu ve müştemilat yapılması için Silivri İlçe Müftülüğüne tahsisi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu” görüşüldü.

KOMİSYON OY BİRLİĞİYLE UYGUN GÖRDÜ

Silivri Belediyesi mülkiyetindeki Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 924 ada, 4 parselde kayıtlı taşınmazın üzerine Kur’an Kursu ve müştemilat yapılmak üzere İlçe Müftülüğüne 25 yıl süreyle tahsisinin yapılması, 5393 sayılı yasanın 15/h ve 18/e maddeleri gereğince komisyonca oy birliğiyle uygun görüldü.

BAŞKAN YILMAZ, HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI YAPTI

İlgili gündem maddesinin oy birliğiyle meclisten geçmesinin ardından konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Yapılacak Kur’an Kursu ve müştemilatın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu işler imece usulü ve yardımlaşmayla yapılırsa daha güzel oluyor. İbadethanelerdeki yapılacak bütün yapılara, imalatlara da şimdiden hayır hasenat sahibi vatandaşlarımızın destek olmasını buradan talep ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum