Silivri Sanayi Sitesi'ne Yeni Bir Soluk: Kasabalı Açıldı

Izgaradan sıcacık çıkan dumanı üstünde tadı yerinde köfteler başta olmak üzere pek çok özel lezzetin yer aldığı Kasabalı, et severlerin ve uygun fiyatlı lezzet arayışında olanların tercih sebebi olacak. İlçemizin genç iş insanlarından Güven Agu tarafından Silivri Sanayi Sitesi Mavi Bloklar’da faaliyete geçirilen Kasabalı, bugün protokol mensupları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninin ardından hizmete başladı.

Silivri Sanayi Sitesi'ne Yeni Bir Soluk: Kasabalı Açıldı
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2024 - 19:31 - Güncelleme: 17 Nisan 2024 - 19:49
Kasabalı bugün geniş bir katılımla hizmete açıldı. İşletme sahibi Güven Agu ve lezzet ustası babası Ergun Agu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine  İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, CHP Silivri Belediye Kontenjan Meclis Üyesi Murat Okan,  Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, CHP eski Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, esnaflar ve davetliler katıldı.

Bir yandan hayatın nabzını tutabileceğiniz bir yandan da tadına doyamayacağınız lezzetler yiyebileceğiniz Kasabalı; mutfağın canlı ortamını deneyimleyebileceğiniz mütevazi ortamı, ateş sevdası ve kaliteli hizmet anlayışı ile ilk günden dikkatleri üzerine çekti.

Geleneksel damak zevklerine hitap eden lezzetli menüsü, kaliteli ve hızlı servisiyle Silivri Sanayi Sitesi Mavi Bloklar’da hizmet vermeye başlayan Kasabalı, fiyat-kalite dengesine sahip menüsüyle davetlilerin ve müşterilerinin beğenisini kazandı. 
Haber : Hazal BAŞARAN











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum