Tarhan Yaprak, LGS hakkında bilgilendirdi

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Tarhan Yaprak, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya instagram adresi üzerinden canlı yayın yaparak 20 Haziran'da yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) hakkında öğrenciler için görüş ve önerilerini aktardı.

Tarhan Yaprak, LGS hakkında bilgilendirdi
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 12:31 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 14:00

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla okulların eğitim-öğretime kapatılmasının ardından harekete geçerek sosyal medya instagram adresi üzerinden canlı yayınlar yaparak söyleşi niteliğinde etkinlikler düzenlemeye başladı.

@silivriilcemilliegitim adresi üzerinden yapılan yayınların geçtiğimiz günkü son konuğu Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Tarhan Yaprak oldu.

20 Haziran'da yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile ilgili öğrenciler için bilgilendirmelerde bulunan Yaprak, dikkat edilmesi ve bilinmesi gerekenleri tek tek anlattı.

Yapılan yayın sonunda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, konu anlatımlarından dolayı Yaprak’a teşekkür temennilerinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum