'İyi ki varsın Reis'

Silivri Kasaba Taraftar Grubu Lideri İfran Bozdağ, bugün itibariyle yeni yaşına adım attı. Tribün lideri için birçok kişi sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yayımlarken, grup üyeleri ‘İyi ki varsın Reis’ ifadelerini kaydetti.

'İyi ki varsın Reis'
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 13:10 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 13:44

Silivri Kasaba Taraftar Grubu Lideri İfran Bozdağ’ın bugün doğum günü. 7’den 70’e ilçe sakinleri tarafından tanınan ve sevilen tribün liderine her yerden kutlama mesajı yağdı. Özellikle sosyal medya üzerinden kırmızı-mavi sevdalıları tarafından yakınen takip edilen Bozdağ için sağlık, mutluluk ve sevdikleriyle birlikte huzurlu bir ömür dileklerinde bulunuldu.

Bozdağ’ın özel gününde Silivri Kasaba Taraftar Grubu’nun yayımladığı kutlama mesajı sosyal medyada en dikkat çeken paylaşımlardan biri oldu. ‘İyi ki varsın Reis’ ifadeleriyle Silivrispor’un meşhur tribün liderini onurlandıran grup, ‘İyi ki varsın abimiz’ notuyla da sevgilerini ifade ettiler.

Söz konusu yayımlanan kutlama mesajında şunlar kaydedildi:

“Kasaba Taraftar Grubu Yönetim Kurulu Başkanımız, Tribün Reisimiz, Abimiz İrfan Bozdağ'ın yeni yaşını kutlar, kardeşleriyle ve sevdikleriyle nice mutlu yıllar geçirmesini dileriz. Sen bize abimizin emanetisin !!  ❤❤  İyiki Doğdun Reis ! İyi ki varsın abimiz !”

Yapılan yorumlara karşılık Bozdağ, teşekkür temennilerini iletti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum