Volkan Yılmaz; "Eşitliği, Şeffaflığı, Adaleti Devlet Bahçeli'den Öğrendim"

Başkan Volkan Yılmaz, katıldığı bir instagram yayınında; “Yakın çalışma arkadaşı olmaktan yerel yöneticilerin seçildikten itibaren parti rozetini çıkarması gerektiğini, herkese eşit mesafede olması gerektiğini, haramla helalin birbirine karışmaması gerektiğini, şeffaflığı, adaleti ve daha pek çok şeyi evladı olmaktan her zaman gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’den öğrendim. Onun Türk siyasetindeki eylemleri, kutup yıldızı gibi yol göstericim oldu" dedi.

Volkan Yılmaz; "Eşitliği, Şeffaflığı, Adaleti Devlet Bahçeli'den Öğrendim"
Editör: Yaz Dostum
29 Mayıs 2020 - 22:10 - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 - 22:15

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı bir instagram yayınında siyaset ahlaki ile iş, çalışma ve meslek ahlaki üzerine değerlendirmelerde bulundu.

“YAKLAŞIK 20 YIL MHP SAFLARINDA TEŞKİLAT YÖNETİCİLİĞİ YAPTIM”

Yılmaz, şunları söyledi:
 
“19 yıldır MHP saflarında hiç aralıksız teşkilat yöneticiliği yaptım. Bir dönem ilçe yönetimi kurdum Silivri’de. 3 dönem İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yaptım akabinde de 3 dönem Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendim. 2 dönem milletvekili adaylığı sürecim oldu.
 
“SAYIN GENEL BAŞKANIM BENİM KUTUP YILDIZIMDIR”

Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş örnek aldığımız çok önemli devlet adamları var ama ben evladı olmaktan her zaman gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’den çok şey öğrendim. Onun yakın çalışma arkadaşı olmaktan ötürü yerel yöneticilerin seçildikten itibaren parti rozetini çıkarması gerektiğini, herkese eşit mesafede olması gerektiğini, haramla helalin birbirine karışmaması gerektiğini, şeffaflığı, adaleti çok şey öğrendim. Onun söylemleri, onun Türk siyasetindeki eylemleri bana kutup yıldızı gibi yol gösterici oldu.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum