Fatih Doğdu

Fatih Doğdu


Altın değerinde bir puan

22 Şubat 2022 - 19:29

**
TFF Bölgesel Amatör Lig de grup lideri olan Silivrispor, Devrek Belediyespor'u kendi evinde konuk etti. İki rakip arasındaki çekişmeli karşılaşma zorda olsa tamamlandı ve kırmızı-mavili ekip mücadeleden 1 puan alarak fikstürdeki liderliğini korumayı başardı.


Maçın ilk yarısında vasat bir futbol sergileyen Silivrispor, rakibine karşı bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıda ise yapılan doğru değişikliklerle birlikte Silivrispor skordaki dengeyi Deniz Bağlan'ın attığı gol ile birlikte yakaladı.

1-1'lik beraberliğin bozulması adına kontra ataklar ile Silivri'ye baskı üzerine baskı uygulayan Devrek Belediyespor, maçın ilerleyen dakikalarında bir penaltı atışı kazandı fakat pozisyonu değerlendiremedi.

Devrek Belediyespor'un oynadığı oyun performansı ile kazanma şansının oldukça yüksek olduğu müsabaka sonucunda 1 puanı Silivri'ye hediye etmiş oldu.

Konuyla alakalı son bir genel değerlendirme yapacak olursam, hava güzeldi taraftar susmak bilmedi. Evet kırmızı-mavili ekip eksikleri olmasına rağmen liderlik tablosundaki yerini korudu. Fakat bakalım teknik hoca kaç maç ceza alacak. Haftaya lider neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın…

YORUMLAR

  • 1 Yorum