Fatih Doğdu

Fatih Doğdu


 Haydi Silivri

06 Nisan 2022 - 13:54

**
Merhaba sevgili okurlar, 


Ne demiştik hatırlayın, "Silivrispor bu lige fazla geliyor. Şampiyon olur, Play-Off da oynar. Ama sonunu getirebilir mi? Tekrar 3. Lig ve ötesini görebilir mi? Bilmiyoruz" demiştik.

Nice azlar nice çoklara galip gelmiştir. Yönetim inanırsa, teknik heyet inanırsa, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftar inanırsa kim ne hokkabazlık yaparsa yapsın kim ne hilelerle uğraşırsa uğraşsın bu başarının önünde kimse duramaz.

Hile ve hokkabazlık böyle maçlarda biliyoruz ki çok fazla yaşanıyor. Kimse amcasına, dayısına güvenmesin. Herkes maç sonu önce sahadaki sonra yeri geldiğinde ki o sevinç yumağına kilitlensin. Bizler inanıyoruz, sizde inanın. Ne demiştik; o sene bu sene haydi çocuklar sizler omuzunuzda ki bu yükü buraya kadar getirdiniz bundan sonra da sonunu getirin ve bu ilçeye bu mutluluğu tattırın.

Ellerinde bayrak ve meşalelerle bekleyen kasabayı şimdiden hayal edebiliyorum ve ben inanıyorum şimdi bu sevince herkes ortak olsun. Şimdi destek zamanı açın bayrakları yakın meşaleleri şampiyon geliyor.


 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Feridun Doğdu.
    2 yıl önce
    Yönetim sponsor mu bulur bilmem ama alt liglerde bu çoçukların arın terinin hakkını alamadığını düşünüyorum. Yıllarca yaşadım bunu bu yüzden futbolcunu inandırmak kazanması için ateşlemek istiyorsan kesenin ağzını açmalısın diyor şimdiden yönetime ve Silivri spora başarılarının devamı diliyorum. Tebrikler