Mustafa Altınkök

Mustafa Altınkök


Hedef Saygın Emlakçılık

08 Ekim 2020 - 21:46 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 21:59

Türkiye emlak sektörü eski ve kalıplaşmış kabuğunu kırıp yeni yönetmelik ve yasal düzenlemeler ile yeni bir oluşuma tanıklık ediyor.

Silivri bölgesinde faaliyet gösteren SİLİVRİ EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ olarak bizlerde önümüzdeki yıllarda oluşacak bu değişime entegre olabilmek adına üyelerimizin gelişimi ve değişimi için BAKANLIK tarafından akredite edilmiş TEKNİKEL BELGELENDİRME KURULUŞU ile birlikte SİLİVRİ BÖLGESİNDE yoğun bir çalışma içindeyiz.

"Hedef Saygı Emlakçılık" sloganıyla çalışmalarımız içerisinde sektörel sorunların giderilmesi için emlak ve emlak müşavirleri olarak müşteri memnuniyeti ve müşteri kazanımı acısından mesleğimizle ilgili saygın emlakçılığın baslangıcı olarak yasalar ve yönetmeliklerle birlikte TAŞINMAZ TİCARET YETKİ BELGESİ almanın her ofis için  artık yasal zorunluluk oldugunu hatırlatmak isteriz.

Yeni açılacak emlak işetmeleri ile ilgili olarak alınması gereken bakanlık düzeyinde Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen belgeler yanında EMLAK OFİSİ İŞLETEN VE ÇALISANLARIN ALMASI GEREKEN SEVİYE 5 ve SEVİYE 4 BELGELERİ Emlak sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ve işletmelerde çalışanlar için zorunluluk haline geliyor...

Bu amaçla Silivri bölgesinde Silivri Emlak Müşavirleri Derneği olarak bölgede daha iyi ve kaliteli bir hizmet amacı ile hedef saygın emlakçılık düşüncesi ve "Hedef Saygın Emlakçılık ve Marka Kent Silivri” vizyonuna uygun hizmet anlayışı içerisinde çalışmalarımızı yerimizi alabilmek sektörümüz acısından daha kabul edilebilir çalışmalar içerisinde bulunmak için Silivri Emlak Müşavirleri olarak TEKNİKEL BELGELENDİRME KURULUŞU ile birlikte  SİLİVRİ bölgesinde kayıtlı üyelerimize seviye 5 ve seviye 4 sınavlarına katılımını sağlıyoruz. Son 8 ay içerisinde 150 yakın üyemiz seviye 5 ve seviye 4 belgelerini almış durumdalar.

Silivri Emlak Müşavirleri olarak emlak sektörün bölgemizdeki iş birliğinin geliştirilerek, emlakçılık ile ilgili aynı zamanda sektörün yeni girişimcilerine yönelik sertifikasyon seminer eğitimlerini bölgemizde düzenleyerek meslektaşlarımız emlak müşaviri olarak çeşitli kurumsal bilgiler edinmesini sağlamayı düşünüyoruz. Aynı zamanda bölgesel çalışmalar yönünde belediyemizle sürekli iletişim sağlayacak çalışmalar içerisinde bulunup sektörde hizmet standartlarını yükseltmek için  yapacağımız belge ve sertifikasyon toplantılarımızla ilgili  çalışmalara devam etmeyi planlıyoruz.

MUSTAFA ALTINKÖK
SİLİVRİ EMLAK MÜŞAVİRLERİ YÖN. KRL. BŞK.
İSTEB KURUCU ORTAK
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum