Yıldız, Alipaşa Sanayi Bölgesindeki İmar Sorununu Gündeme Taşıdı!

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bugün gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısında Alipaşa sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaların, planlarla ilgili mağduriyetleri olduğunu belirterek meclisteki 3 siyasi partiyi sorunun çözümü için birlikte hareket etmeye çağırdı.

Yıldız, Alipaşa Sanayi Bölgesindeki İmar Sorununu Gündeme Taşıdı!
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2020 - 19:20 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 19:24
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bu sabah yapılan Kasım ayı meclis toplantısında Alipaşa’da sanayi bölgesinde yaşanan imar sorununu gündeme taşıdı.

“ARSA ALAN FABRİKA SAHİPLERİ, SANAYİCİLERİMİZ PLAN MAĞDURU”

Melih Yıldız, konuya ilişkin şunları söyledi: “Alipaşa sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaların, planlarla ilgili mağduriyetleri söz konusu Başkanım. Bu konuya değinmek istiyorum çünkü 3 partinin birden el birliğiyle çözebileceği bir konu. Orada faaliyet gösteren fabrikalarımızın imar anlamında sıkıntıları, şikayetleri mevcut. 2009 yılında sanayi vasfı olan yerler sanayiden kaldırılıp yerine ticaret, hizmet ve üst merkez lejantlı planlar getirildi. Tabi burada daha önce arsa alan fabrika sahipleri, sanayicilerimizin bir mağduriyeti söz konusu.

“SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN 3 SİYASİ PARTİ BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Bu konuyla ilgili Silivri Belediyemiz geçmiş dönemde 19 Ocak 2018 tarihli bir taslak 5 binlik plan hazırladı ama geçtiğimiz dönemde Büyükşehir yönetimi bu konuyla ilgili çok fazla yol kat edemedi. 3 siyasi parti olarak hep birlikte hareket ederek burada faaliyet gösteren sanayicilerimizin sorunlarına çözüm bulmak hepimizin görevidir diye düşünüyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum