Yılmaz'ın Zor Sınavı: "Doğal Gaza, Elektriğe Gelen Zammı Savunamam"

Pazartesi günü gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısında Başkan Volkan Yılmaz, “İstanbulluların suyunu ucuzlatacağım” diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim sonrası İstanbulluları zam yağmuruna tuttuğunu ifade ederek CHP’li İBB yönetimini eleştirdi. İSKİ üzerinden algı operasyonu yapıldığını ve İmamoğlu’nun yıpratılmaya çalışıldığını ileri süren CHP Grubu, hem Cumhur İttifakı’nı hem de İSKİ üzerinden Silivri’nin cezalandırıldığını söyleyen Başkan Volkan Yılmaz’ı elektrik ve doğalgaza yapılan zamlara da aynı şekilde tepki göstermeye davet etti.

Yılmaz'ın Zor Sınavı: "Doğal Gaza, Elektriğe Gelen Zammı Savunamam"
Editör: Yaz Dostum
04 Ocak 2022 - 22:03 - Güncelleme: 04 Ocak 2022 - 22:25
Silivri Belediye Meclisinin 2022 yılı Ocak ayı meclis toplantısının 1. birleşimi, dün Volkan Yılmaz'ın Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Cumhur İttifakı, CHP’li İBB yönetimini eleştirdi ve seçilmeden önce suya zam yapmayacağı sözünü veren Ekrem İmamoğlu’na sözünü hatırlattı. Başkan Volkan Yılmaz da Cumhur İttifakı’nın bu görüşlerini destekleyerek İSKİ üzerinden Silivri’nin cezalandırıldığı düşüncesini yineledi.

Bunun üzerine onlarca hizmet ve faaliyet karşısında Silivri Belediye Meclisinde İSKİ üzerinden algı operasyonu yapıldığını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yıpratılmaya çalışıldığını ileri süren CHP Grubu, İSKİ üzerinden Silivri’nin cezalandırıldığını söyleyen Başkan Volkan Yılmaz’ı elektrik ve doğalgaza yapılan zamlara da aynı şekilde tepki göstermeye bu minvalde halkın menfaatlerini gözetme noktasında samimi olmaya davet etti.


MUHALEFET YILMAZ’I FENA KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

Başkan Volkan Yılmaz, muhalefetin tepkisi karşısında, “Ben doğal gaza, elektriğe gelen zamdan memnun olabilir miyim, savunabilir miyim?” ifadelerini kullandı. CHP Grubu’nun, “Hiç itiraz ettiğinizi görmedik?” demesi üzerine Yılmaz, “Bu ne, itiraz hali değil mi? İtiraz ediyorum. Savunabilir miyim diyorum?” tarzında cevap verdi.

Haber : Hazal BAŞARAN





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum