Çalışkan ve Köse ailelerinin mutlu günü

Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan'ın oğlu Ahmet Çalışkan, hayatını Didem Köse ile birleştirdi. Çiftin nikahını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı.

Çalışkan ve Köse ailelerinin mutlu günü
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2021 - 20:38
Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan'ın oğlu Ahmet Çalışkan, geçtiğimiz cumartesi günü Silivri Mega Country Kır Bahçesinde düzenlenen düğün töreniyle birlikte hayatını Didem Köse ile birleştirdi. Çiftin nikahını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı. Çalışkan ve Köse ailelerinin dost ve akrabaları genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Törene katılım gösterenler arasında; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri vardı.

Pandemi nedeniyle alınan tedbirler içerisinde gerçekleştirilen düğün merasimi, gelin ve damadın dans etmeleri ve oyunlarının ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum