"Gezmek Olsun" Programı Silivri'de Çekildi

360 TV ekranlarında yayımlanan Yıldız Yakar'ın sunduğu Gezmek Olsun programı Silivri'de çekildi. Kınalı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Masalköy Restaurant'ın tanıtıldığı programda Yakar, işletmenin tüm güzelliklerini anlatarak çardakta serpme kahvaltı yaptıktan sonra kömürlü soba üzerinde kendisine kestane pişirdi.

"Gezmek Olsun" Programı Silivri'de Çekildi
Editör: Yaz Dostum
25 Aralık 2020 - 22:16
"Yaşa, dışarı çık, hayatın tadını çıkart. Paranız olsun olmasın amacınız yeter ki gezmek olsun" diyen Yıldız Yakar, arabasını, cebindeki parayı, bir kenara bırakıyor, her hafta yapımcısının ona verdiği parayla İstanbul'u keşfe çıkıyor. Bazen 20 bazen 50 bazen180 TL bazen daha da çok parayla İstanbul'un farklı semtlerini dolaşıyor. Toplu taşıma araçlarını kullanıyor, pazarlık yapıyor, aç kalıyor, çok yürüyor, ama asla pes etmiyor.

360 TV ekranlarında yayımlanan Gezmek Olsun programında bu hafta Yıldız Yakar, İstanbul'un Silivri ilçesindeydi. Kınalı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Masalköy Restaurant'ın tanıtımını gerçekleştiren Yakar, mekanın tüm güzelliklerini tek tek anlattı.

Yakar'a bu önemli program için yapımcısı 120 TL verdi. İşletmeyi baştan aşağı inceleyerek izleyicileri ile paylaşan Yakar, yaptığı pazarlık ile 2 kişilik serpme kahvaltıya tek kişi ücreti ödedi. Ardından mekanda bulunan hayvanlarla da eğlenceli vakitler geçiren Yakar, son olarak kömürlü soba üzerinde kendisine kestane pişirdikten sonra programını noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum