Kırklareli, Silivri'nin Yerel Sanatçısı Senna İle Yeni Yıla Girdi

Silivri'nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Sinem Senna, pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan yılbaşı akşamında Kırklareli Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında sosyal medya üzerinden düzenleyeceği Yeni Yıl 2021 Konserinde sahne aldı.

Kırklareli, Silivri'nin Yerel Sanatçısı Senna İle Yeni Yıla Girdi
Editör: Yaz Dostum
02 Ocak 2021 - 12:30
Kırklareli Belediyesi, 31 Aralık 2020 saat 21.00 ile 3 Ocak 2021 saat 05.00 aralığını kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yıl eğlencesini ekranlara taşıdı. Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yeni Yıl 2021 Konserinde, Silivri'nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Sinem Senna da sahne aldı.

Yeni yılı evlerinde geçiren vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatan Senna, güçlü sesi ile bir birinden güzel şarkıları dinleyicileri için seslendirdi ve büyük beğeni topladı.


31 Aralık Perşembe akşamı Facebook @mskesimoglu, Twitter @mehmetkesimoglu  ve Youtube MehmetSiyamKesimoğlu hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanan konserde Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Senna’ya yılbaşı programlarına katmış olduğu emeklerinden dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum