Mandıra Filozofu bu kez Silivrili yarışmacıya sordu

"Mandıra Filozofu" karakteriyle tanınan Müfit Can Saçıntı’nın sunumuyla Agro TV ekranlarında yayınlanan "10 Ton Yem Bulmaca" yarışmasına Silivri'de büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Yasin Dalgın isimli bir vatandaş katıldı.

Mandıra Filozofu bu kez Silivrili yarışmacıya sordu
Editör: Yaz Dostum
13 Mayıs 2021 - 22:19 - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 - 22:33
Tarım televizyonu Agro TV ekranlarında yayınlanan "10 Ton Yem Bulmaca" yarışmasına Silivri'de büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Yasin Dalgın isimli bir vatandaş katıldı.

Rol aldığı "Mandıra Filozofu" karakteriyle tanınan Müfit Can Saçıntı'nın sunumuyla gerçekleşen yarışmada Yasin Dalgın, açılan kutulara göre hayvancılık ile ilgili sorulan soruları bir bir yanıtlamaya çalıştı. 10 Ton Yem kazanmak için uğraşan Dalgın, doğru yanıtladığı sorular neticesinde 350 kilo yem alma şansı elde ederken bir soruya yalnış cevap vererek elindekileri de kaybetti.

Eve eli boş dönen Dalgın, yarışma sonunda tarım ve hayvancılığın önemini tüm Türkiye ve dünyaya göstermek amacıyla uğraşlar veren yayın kuruluşuna, yarışmanın sunduğu deneyimler ile kendisine gösterilen ilgi ve samimi yaklaşımdan dolayı teşekkür temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum