Melis Sezen; "Silivri Çok Güzeldi"

Kanal D’de ilk bölümü yayımlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinin başrollerinden Silivrili Melis Sezen, Milliyet Gazetesi Muhabiri Senem Aydın’ın sorularını yanıtladı. Aşk hayatından ilçemizdeki yaşantısına kadar birçok konu hakkında okuyuculara bilgiler veren Sezen, “10 yaşındayken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almaya başladım. Lise sona kadar Silivri’de tiyatroya devam ettim. Lise yıllarım çok eğlenceli geçti. Bir de bana kattığı en güzel şeylerden biri de Latin dansı oldu” dedi.

Melis Sezen; "Silivri Çok Güzeldi"
Editör: Yaz Dostum
10 Ekim 2020 - 23:02 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 23:08
Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Sadakatsiz’ ile ekranlara dönen Silivrili başarılı oyuncu Melis Sezen, Milliyet Gazetesi Muhabiri Senem Aydın’ın sorularını yanıtladı. Dizide Volkan’ın yasak aşkı Derin’i canlandıran Sezen, Silivri’deki yaşantısından aşk hayatına kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

İkilinin sohbetinde şunlar kaydedildi:

Aşkın sizdeki tanımı ne?

Aşk, canlı hissetmek bence. Her hücrenle yaşadığını hissetmek. Her şeyin heyecan dolu olması. Tümüyle sevgi dolmak, onu sonuna kadar hissetmek. Aşk, yaşamak bence. Canlı olduğunu, hayatta olduğunu bilerek ve aldığın her nefese sevgiyle şükrederek. Bu yüzden aşkı sadece insana değil, mesleğinize de, yaptığınız bir hobiye de, kitaptaki bir karaktere karşı da hissedebilirsiniz.  

Siz hiç aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Hiç aldatmadım ama aldatıldım, hem de birkaç kez. Maalesef ki herkesin başına gelebilecek ve çoğu insanın yaşadığı bir şey, aldatılmak. Herkesin kendinden parçalar bulacağına inanıyorum.

Oyunculuğa başladığınızda hayalleriniz nelerdi?

Hâlâ çok büyük hayallerim var. En büyük hayalim, ortak duyguyu paylaşabilmek. İnsanların yüreklerine dokunabilmek.

Oyunculukta öğrenmek ve gelişmek hiçbir zaman bitmeyen sonsuz bir yolculuk. Bu yolculuğu, kendimi zenginleştirerek ve besleyerek sürdürmek, potansiyelimin en iyisini çıkarmak için hep çaba göstermek istiyorum. Benim için bundan daha büyük bir başarı olamaz.  

Liseye kadar Silivri’de yaşamışsınız. Orada nasıl bir hayatınız vardı?

Çok güzel... Bahçeli bir evde, hayvanların içinde büyüdüm. Belki de sokakta oynayan son şanslı çocuklardık. Bunun yanında ailem beni de, kardeşimi de ne istersek peşinden gitmemiz için destekledi. Kendimi bildim bileli resim yaparım. 10 yaşındayken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almaya başladım. Lise sona kadar Silivri’de tiyatroya devam ettim. Lise yıllarım çok eğlenceli geçti. Bir de bana kattığı en güzel şeylerden biri, Latin dansı tabii ki.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum