Senna, Silivri Bel TV'de Dinleyicileri İle Buluştu!

Türk sanat müziğinin usta isimlerinden merhum Atilla Sema'nın kızı aynı zamanda Silivri’nin yerel müzisyen ve ses sanatçılarından Sinem Senna, Silivri Bel TV ekranlarında dinleyicileri ile buluştu.

Senna, Silivri Bel TV'de Dinleyicileri İle Buluştu!
Editör: Yaz Dostum
24 Ocak 2021 - 11:51
Silivri Belediyesi pandemi sebebi ile kısıtlanan kültür-sanat etkinliklerine Silivri Bel TV ile sosyal medya üzerinden devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan yayın takvimi ile eğitici ve öğretici programlardan konser ve spora birçok farklı alanda vatandaşlara hizmet veriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Basın Birimi tarafından hazırlanan yayınlar seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Pandemi süresince devam edecek olan yayınlar kapsamında Türk sanat müziğinin usta isimlerinden merhum Atilla Sema'nın kızı aynı zamanda Silivri’nin yerel müzisyen ve ses sanatçılarından Sinem Senna da sahne aldı. 23 Ocak Cumartesi 18.00'da dinleyicileri ile bir araya gelen Senna, güçlü sesi ile herkesi adeta mest etti. Bir birinden güzel parçaları seslendiren Senna, performansı ile adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

Dinleyicilerine muhteşem bir gece yaşatan Senna, konser sonrası Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve yayında emeği geçen kişilere teşekkür temennilerini aktardı.    

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum