Silivrili MasterChef Şampiyonu Bu Kez Menemen Yarışı Yaptı

Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarından MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak ile menemen yarışması yaptı. Işıtmak’ın kendi YouTube kanalı üzerinden video şeklinde yayımlanan yarışmada MasterChef 2020 3’üncüsü Emir Elidemir de yer alırken Jüri Üyesi olarak yine sosyal medyada kendi yaptığı yemekler ile ün kazanan Refika Birgül seçildi.

Silivrili MasterChef Şampiyonu Bu Kez Menemen Yarışı Yaptı
Editör: Yaz Dostum
16 Mart 2021 - 20:22
Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarından MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, bir kez ismini hatırlattı. Mizah içerikli videolar üreterek sosyal medyada fenomen olan Orkun Işıtmak ve MasterChef 2020 3’üncüsü Emir Elidemir ile buluşan Doğramacı, birlikte Türk damak tatlarından biri olan memen yarışması yaptılar.

Jüri Üyesi olarak yine sosyal medyada kendi yaptığı yemekler ile ün kazanan Refika Birgül seçilirken, yarışma Işıtmak’ın kendi YouTube kanalı üzerinden yayımlandı.

Mizah amaçlı çekilen videoda Birgül, vermiş olduğu notunda Elidemir’i 1’inci olarak seçerken, Işıtmak 2’inci, Doğramacı ise 3’ücü oldu.  

Dün yayımlanan video kısa sürede 767.887 izleyiciye ulaştı.

Söz konusu videoya aşağıda vermiş olduğumuz uzantıdan izleye bilirsiniz.



YORUMLAR

  • 0 Yorum