Senna'nın klibi Kutsi'nin dikkatini çekti! Kutsi, çalışmayı beğendi!

Silivri'nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Sinem Senna, koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele kapsamında evlerinde olan vatandaşlar için sosyal medya hesabı üzerinden mini bir klip yayımlayarak Kutsi'nin 'Geçer' adlı şarkısını yapılan cover ile birlikte seslendirmişti. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Kutsi, yapılan çalışmayı başarılı bulduğunu ifade ederek 'Sesine Sağlık' yanıtını verdi.

Senna'nın klibi Kutsi'nin dikkatini çekti! Kutsi, çalışmayı beğendi!
Editör: Yaz Dostum
26 Mayıs 2020 - 21:43 - Güncelleme: 26 Mayıs 2020 - 22:37

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, hükümet yetkililerinin almıs olduğu kararlar doğrultusunda bir kez daha dokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hastalığın daha fazla kitlelere bulaşmasını önlemek adına son olarak Ramazan Bayramını da evlerinde geçiren vatandaşlar için Silivri'nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Sinem Senna, sosyal medya hesabı üzerinden mini bir klip yayımlayarak konser verdi.

#Evdeçal hashtagi ile yayımlanan klipte Senna, Kutsi'nin 'Geçer' adlı şarkısını yapılan cover ile birlikte seslendirdi. Ramazan Karaduman'ın enstrümanlarıyla eşlik ettiği klip, kısa sürede büyük beğeni aldı.

Konu hakkında bilgi sahibi olan Kutsi, çalışmayı çok beğendiğini ifade ederek, İnstegram üzerinden klibin kısa videosuna yorumda bulundu. 

"Emeğinize, ruhunuza ve sesine sağlık" ifadeleriyle iyi dilek ve temennilerde bulunan Kutsi, memnuniyet duygularını ifade ederken Senna, bu güzel geri dönüş karşısında teşekkür dileklerinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum