Survivor 2020'de Ödül Oyununu Kazandıran Golü Silivrili Yunus Emre Attı

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlenen heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'de performans sergileyen Silivrili Yunus Emre Özden, attığı gol ile birlikte iletişim oyununu Ünlüler takımına kazandırdı. 

Survivor 2020'de Ödül Oyununu Kazandıran Golü Silivrili Yunus Emre Attı
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2020 - 00:08 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 00:17

5 Mayıs 2020 tarihli Survivor 67. bölümde iletişim ödülü için Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Ünlülerden Sercan – Yunus Emre, Gönüllülerden Yasin – Ardahan sahada yer alıyordu. Oyunda ilk maçı Ünlüler almıştı. İkinci maçta ise skor 9-8 ve Ünlüler önde idi. Sercan’dan aldığı topu Yunus Emre, kaledeki Ardahan’ın solundan kapattığı köşeden ağlarla buluşturdu. Survivor Yunus Emre’nin bu golü ile Ünlüler hem ikinci maçı kazandı hem Survivor iletişim oyununu kazandı.

SURVIVOR’DA BÜYÜK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da büyük ödülün içeriği açıklanması ile Ünlüler ve Gönüllüler takımı inanılmaz motive oldular. Ödülü kazanma isteklerini sahaya yansıtan iki takım arasında nefes kesen bir mücadele ekrana yansıdı. İkişer oyuncu ile oynanan ödül oyununda bir kişi atıcı görevi yapıyor. Diğer arkadaşı ise içi boş olan bir küreyi parkurda belli noktaya kadar taşımasına yardım ediyor. Survivor 2020'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı, tam kadro olarak oyunda yer aldı. Ünlülerden Sercan, Mert ve Gönüllülerden Barış, sakatlıkları geçtiği için ödül oyununa çıktılar. Mükemmel bir gün geçirmek isteyen iki takım da varlarını yoklarını ortaya koydu. Kıran kırana geçen oyunda skor 9-9'a geldi.

Survivor'da ödül oyunu, skor 9-9 olunca bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında ilk olarak ikişer kişi ise küpü başlangıç noktasına geri götürdü. Sonrasında ikişer yarışmacı küpü, belirlenen noktaya götürdü. Son olarak ise birer kişi atışları yaptı. Ünlülerde atıcı olarak Ersin, Gönüllüler ise Cemal Can oldu. Atışlara ilk gelen Cemal Can oldu. İlk küpleri deviren Cemal Can olunca, Survivor'da ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

SURVIVOR’DA HANGİ TAKIMIN TABLOSU DAHA GÜZEL SEÇİLDİ?

26 Nisan Pazar akşamı yapılan Survivor 2. dokunulmazlık oyunu sırasında Ünlüler ile Gönüllülere yeni görevleri verilmişti. Buna göre takımlar, iki kişilik salıncak yapacaklardı. Survivor 2020’de takımların yaptıkları salıncakların hangisi güzel izleyiciler karar verdi. Buna göre Survivor’da salıncak yarışmasını kazanan takım gönüllüler oldu. Gönüllüler, bu oyunu kazanarak üç kere üst üste görev oyununu kazanmış oldu.

SURVIVOR’DA BU HAFTA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

Survivor’da rekabet her geçen gün daha da artıyor. Çeyrek finale kalmak isteyen Ünlüler ile Gönüllüler yarışmacıları, inanılmaz mücadele veriyor. Survivor 2020’de Cumartesi ve Pazar günü iki ayrı dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı Ünlüler kazandı. Ada konseyinde oylama yapan Gönüllülerin eleme adayı Berkan Karabulut oldu.

Survivor 2020’de Ünlüler ile Gönüllüler, Pazar günü 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler, sakatlıkları devam eden Sercan ve Mert’ten yoksun olarak parkura çıktı. Bu dezavantaj ile çıktıkları oyunda dokunulmazlığı kaybettiler. Ada konseyinde strateji yaparak Mert Öcal’ı eleme adayı olarak çıkardılar. Survivor’da Salı günü Ünlüler ve Gönüllülerden ikişer eleme adayı daha katılacak. Altı aday arasından en az SMS alan kişi Survivor’a veda edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum