Survivor'da Silivrili Yunus Emre İle Gönüllüler Arasında Tansiyon Yükseldi! Acun Ilıcalı Uyardı..

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'nin 67. bölüm iletişim ödülü oyunu sonrasında gönüllüler takımından Silivrili Yunus Emre ile gönüllüler arasında tansiyon yükseldi. Tartışma esnasında Acun Ilıcalı iki takımı da uyardı. 

Survivor'da Silivrili Yunus Emre İle Gönüllüler Arasında Tansiyon Yükseldi! Acun Ilıcalı Uyardı..
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2020 - 01:05 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 01:07

Survivor yeni bölümde iletişim oyunu sonrasında Ünlülerden Silivrili Yunus Emre ile Gönüllüler takımı birbirine girdi. 5 Mayıs 2020 tarihli Survivor 67. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında kıyasıya bir iletişim oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor 2020’de Ünlüler, iki futbol maçını alarak iletişim oyununu kazandı.

Oyundan sonra Yunus Emre’nin hareketlerine Gönüllüler takımından sert tepki geldi. Survivor Yunus Emre “Ben sevindim isteyen alınsın” dedi. Bunun üzerine Gönüllülerden Berkan “Biraz efendi ol efendi” diye karşılık verdi. Bu karşılıklı sözlerden sonra iki takım arasında tansiyon yükseldi. Oyun sonrasında seremonide Acun Ilıcalı, bu tartışmayı hatırlattı ve sonrasında açıklama yaparak her iki tarafı da ayrı ayrı uyardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum