Survivor'daki Silivrili Yunus Emre'den Barış hakkında şaşırtan iddia

TV 8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2020’de Ersin'in beklenmedik vedası Ünlüler Takımı'nda büyük üzüntü yarattı. Silivrili Yunus Emre, konuyla ilgili vermiş olduğu röportajında, Ersin'in sakatlanmasına neden olan Barış hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak yapılan hareketi yakışıksız bulduğunu ifade etti.

Survivor'daki Silivrili Yunus Emre'den Barış hakkında şaşırtan iddia
Editör: Yaz Dostum
15 Mayıs 2020 - 23:13
Survivor son bölümünde uzun süre unutulmayacak bir konsey yaşandı. Acun Ilıcalı, ünlüler takımı yarışmacılarından Ersin Korkut'un dizindeki sakatlık yüzünden bundan sonra Survivor'da yer alamayacağını ifade ederek elendiği açıkladı. Sosyal medyaya da damga vuran olay sonrası Ersin Korkut, Survivor son bölümünde takım arkadaşlarıyla son kez bir araya geldi ve onlarla tek tek helalleşti. Duygusal anların yaşandığı Ersin'in vedasında tüm yarışmacılar üzüntülerini dile getirdi.

Silivrili Yunus Emre’de konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında Ersin’in sakatlanmasına neden Barış hakkında eleştirilerde bulundu. Yunus Emre; “Ben bu hareketi çok yanlış buldum. 43 yaşındaki bir adama karşı bu yapılmamalıydı. Kendime yediremiyorum. Keşke, aklını biraz başına alsa da öyle davransa…” dedi.

“KİMSEYİ İNCİTECEK ŞEKİLDE HIRS YAPMIYORUZ”

Yunus Emre duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Ersin abi, Barış'ın faul yüzünden buradan gitti. Bende futbol oynamayı bilmiyorum ama kimseye en ufak bir faulüm yok. Sadece bir kez elle top aldım.  Birde ufak tefek bedenimi kullandım omuz gibi zaten bunlarda futbolun içerisinde olan hareketler. Basket oynadık onların profesyonel olduğu bir alandı. Kendisine dokunulduğu zaman bağırarak kendini yere atmasını biliyor ve biz kimseyi sakatlayacak şekilde topa hamle yapmadık. Kimsenin kimseyi incitecek şekilde kazanma hırsımızı ortaya koymadık.

“BEN BU HAREKETİ ÇOK YANLIŞ BULDUM”

Ben çok yanlış buluyorum bu hareketi… 43 yaşındaki bir adama karşı bu yapılmamalıydı. Kendime yediremiyorum. Hem gitmesi, sakatlanması ve bu şekilde veda etmesi… Keşke, aklını biraz başına alsa da öyle davransa… Zaten, arkamdan konuşurken de yakalamıştım onu diğer takımdayken. İlk benim yanıma geldi ama hırsım ikiye katlandı ona karşı üzgünüm, çok üzgünüm gerçekten.

“PARKURLARA ÇIKMAYA DEVAM ETSEYDİ DAHA KÖTÜ OLURDU”

Allah’tan daha kötü yerlere getirmedi bu sakatlık onu… Çünkü, parkurlara çıkmaya devam etseydi daha kötü olabilirdi. O yüzden hayırlısı olsun onun içinde, kendisini çok seviyorum. Bundan sonraki hayatımda da inşallah sık sık görüşeceğim bir abi kazandım.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum