Batuhan Güçlü

Batuhan Güçlü


CHP negatif kampanya yapıyor!

25 Mayıs 2019 - 13:28

CHP’de 23 Haziran İstanbul seçimi için kampanya sürecinde aktif bir şekilde çalışacak milletvekillerine yönelik görevlendirme yapıldı.

 

Görevlendirmeye göre CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Silivri İlçe Sorumlusu olarak kampanya boyunca görev yapacak.

 

Önceki gün İlçe Başkanı Suna Göçengil, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerden oluşan bir heyetle birlikte 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirmekle göreve başlayan Bayır, önceden belirlenmiş bazı yerel medya temsilcileriyle de bir araya geldi.

 

Bu noktada CHP Silivri İlçe Örgütü’ne sormak istiyorum:

 

1 - İlçe Başkanlığı binasında tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenleyip ayrım gözetmeksizin basın mensuplarını davet edemez miydiniz?

 

2 - Her fırsatta ‘Demokrasi mücadelesini hiç kimseyi ayrıştırmadan, güler yüzle ve mutlulukla vereceğiz’ diyen İmamoğlu’nun söylemlerine ters düşmüyor mu bu tavrınız?

 

3 - Özgür bir medyanın oluşturulması için tüm yasal tedbirleri almayı vaat eden bir partinin basın mensupları arasında ayrımcılık yapmasının ne gibi bir gerekçesi olabilir?

 

Daha önce de defalarca aynı konuda eleştirilerin hedefi olmuşken yanlışta ısrarcı olmak CHP’ye bir şey kazandırmaz, tersine kaybettirir diyorum… Keyfiniz bilir…

YORUMLAR

  • 0 Yorum