Batuhan Güçlü

Batuhan Güçlü


İmamoğlu'na Yükselirken, Yılmaz'ı Tartıştırmak!?

03 Mayıs 2020 - 21:14 - Güncelleme: 08 Mayıs 2020 - 19:27

Silivri’de kulisler hareketli.

Biliyorsunuz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün Silivri’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kiptaş 3. Etap çalışmalarını dolaştı, son durumu yetkili isimlerle yerinde gözleyerek ilçeden ayrıldı.

Ani gelişen ziyaret, yerel siyaset camiasında büyük yankı buldu.

Muhalif kesim İmamoğlu’nu, İBB AK Parti yönetimindeyken yapılan projeleri inceleme bahanesiyle ziyaret ederek “İcraatçı Başkan” profili çizmekle itham etti.  

Siyasette devamlılık esas değil mi?

Yapılanı bozmadı, Silivri’nin hayrına olan bir projenin hayata geçirilmesi için ekibiyle birlikte bir çaba ortaya koyuyor, kabul edersiniz ya da etmezsiniz…

Volkan Yılmaz da CHP’li Özcan Işıklar döneminde yapılmış, başlatılmış projeleri devam ettiriyor. Yıkmadı, sırtını çevirmedi, tartışmaya bile açmadı. Tam tersi kamu yararını daha çok ön plana alarak emin adımlarla geliştiriyor bu projeleri...

Misal;

-Eleştirilerin odağındaki Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM) 

-Tarım Lisesi

-Gıda Bankası

-Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi 

-Kariyer İstihdam Ofisi

-Mahalle Evleri

Bunlardan en önemlileri…

Görevinde 1 yılı tamamlayan Yılmaz - tamamen halkçı bir anlayışla kurulan- bu projeler üzerinden ucuz şovlara mı imza atıyor yani!?

Bir şeylere yükselirken de düşünmek lazım. : )

Silivri adına yapılmış her güzel işe sahip çıkmak, yapılacak her güzel işin takipçisi olmak ancak ve ancak siyasetin kalibresini artırır.

Silivri’nin bu dönemde inanılmaz şanslı olduğuna inanıyorum. Uyumlu bir Büyükşehir sürecini yaşatmak isteyen bir İmamoğlu ile senden benden demeden marka kent Silivri için heyecan ve gayret ortaya koyan bir Yılmaz figürü var karşımızda… Güzel bir frekans yakalandı. Fırsatların ilçemize gelmemesi için hiçbir sebep yok… İşin özü bu konuyu Silivri’deki muhalefetin "acemi refleksi" olarak görüyorum.

Yapılanların, yapılmayanların, üstüne konulanların, vaatlerin, engellemelerin, çabaların farkında kalalım. En önemlisi de tahammüllü kalalım. Bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek derdindeysek tabi…
 
 
 
 
 
 
 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum