Batuhan Güçlü

Batuhan Güçlü


Dilek İmamoğlu krizi!

24 Şubat 2020 - 23:44 - Güncelleme: 25 Şubat 2020 - 00:06

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, bugün ilçemize üretici kadınlarla bir araya gelmek üzere teşrif etti. İmamoğlu’nun gelişi gidişi pek alışık olduğumuz tarzda gerçekleşmedi.

Silivri Üretici Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlenen programda Dilek İmamoğlu’nu Olta Restaurant'ta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın eşi Ezgi Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, MHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Sultan Aşkın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı aynı zamanda MHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan karşıladı. CHP kanadı ve birçok ilgili kurum temsilcisi davet bile edilmediği için bu önemli toplantıda talihsiz bir şekilde yer alamadı.

CHP’nin Silivri Belediyesi’ndeki tek kadın Meclis Üyesi Elif Yılmazer ve kadın ilçe yöneticileri de bu toplantıya muhakkak ki davet edilmeliydi. Organizasyonun ele yüze bulaştırıldığı aşikar. Davet krizi yaşatıldığı gibi, etik dışı bir davranış olmakla birlikte bu önemli buluşmanın amacına da gölge düşürdüğüne inanıyorum.  

Velhasıl bilerek veya tamamen dikkatsizlikten kaynaklı gelişen bu durum hiç şık kaçmadı. Silivri Üretici Kadınlar Kooperatifi, basını dikkate alır da konuya ilişkin bir açıklama yayımlarsa paylaşırız elbette...
 
 
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum