Batuhan Güçlü

Batuhan Güçlü


Merhaba dostlar!

19 Ocak 2019 - 21:36

Merhaba sevgili okurlar;

Öncelikle sizlerle farklı bir vizyonla kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum.

Uzun süren bir molanın ardından ilçe gündemindeki boşluğu tamamlamak adına sektöre bir kez daha adım atma gereği duyduğumuzu beyan etmek istiyorum.

Çevremizde oluşan sıkıntıları, sorunları ve cevaplanması gereken olayları çözüme kavuşturmak adına sizlerin sesi olma kararlılığı gösteren öncü bir kuruluş olma niyetindeyiz.

Bizler sizin arkadaşınız ve dostununuz. ‘Yazın’ deyin ‘Yazalım.’

Yaz Dostum ailesi olarak bizler,  sizlerin sorunlarını kendi sorunumuz gibi görerek herkesle arkadaş olma derdindeyiz. Bizler bir yayın kuruluşundan daha çok sizlerin sorunlarını çözüme kavuşturan bir dostuz.

Aslında, gerçek arkadaşlık ve dostluk bunu gerektirmez mi zaten?

Ülke genelinde hepimizin bildiği bir atasözü var ‘Dost kötü günde belli olur’ diye…

Bizler sadece iyi gününüzde değil, kötü gününüzde de yanınızda olacağız. Tabi ki Allah kimseyi dara düşürmesin, tek dilek ve temennimiz bu.

Mesele bizim için sadece haber yapmak değil, bizler zaten sizlerin içerisinde olan insanlarız. Espriyi de gülmeyi de çok severiz. Yayınlarımızda hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz.

Sosyal ve kültürel açıdan da yayınlarımız olacak elbette, çıkar ilişkisi gözetmeden bizlerle dost olacak herkesin yanındayız. Gerçek gazetecilik anlayışını ve gençliğin vermiş olduğu enerjiyi bu platformdan en iyi şekilde alacağınızın garantisini verebiliriz.

Öte yandan genel olarak baktığımızda çoğalan nüfus oranları ve artan göç olaylarıyla birlikte kimse kimseyi tanımaz oldu. Hatta öyle bir durum oldu ki komşu komşuyu dahi tanımıyor. Bu olay bizim ne örfümüze ne de geçmişimizden gelen özümüze yakışan bir durumdur. Bizler dost ve arkadaş olarak ne kadar çok çoğalırsak dünya da o kadar çok güzelleşir.

Gelin dost ve arkadaş olalım.

Sevgilerle…

YORUMLAR

  • 0 Yorum